Yoga hur mycket du vill

MONDOYOGI är vårt medlemskap. Yoga hur mycket du vill med full tillgång till hela vårt klassutbud (ej kurser/ workshops)Som MONDOYOGI får du 10% rabatt på kurser, workshops och events. 

Bli medlem

Boka utan begränsning

Bli del av vår community

Som MONDOYOGI kan du boka in dig på framtida pass utan begränsning. Du är välkommen till din shala där du kan du ta en kopp te, läsa, duscha och umgås! 

vi är en liten studio där alla är välkomna att bii en del av vår community. Snart känner du yogisarna på mattan bredvid dig.


Studion ordnar temaklasser med olika teman minst två gånger per termin. 


PRIS


Priset för medlemskapet är 1250 kr/mån. 


Medlemskapet börjar gälla från den dag det köps i vårt boknings- och betalningssystem MINDBODY. Betalningen dras sedan löpande i förskott för kommande 30-dagars period på det kort som registrerats i MINDBODY.


HUR BLIR JAG MEDLEM?


Du köper medlemskapet i MINDBODY. Klicka på knappen "Bli medlem" så komer du direkt in i MINDBODY och kan teckna ditt medlemskap. Det är enklast att göra från en dator. 


Det går tyvärr inte att köpa medlemskap i appen, medlemskapen köps i MINDBODY on-line store via knappen. Eller kom förbi studion så hjälper vi dig. ÖVRIGA VILLKOR


  • Innevarande månad och 30 dagar är uppsägningstiden för medlemskap. Medlemskap kan inte frysas.
  • Under skollov gäller ett reducerat schema eller helt stängd studio. Under skollov kan specialklasser, kurser eller workshops finnas. 
  • Studion har stängt i juli månad. Medlemsavgiften för juli månad är noll kronor. 
  • Komletta medlemsvillkor (Medlemsavtalet) finns i MINDBODY och du tar ställning till det vid anmälan. 
 
 
 
 


Har du några frågor eller funderingar, kontakta oss så hjälper vi dig! 


Kontakta oss