THE TEAM

Maria

"Yoga är en fantastisk metod som ger verktygen för fysisk hälsa och själsligt lugn. Mitt mål är att ge en yogapraktik som ger balans både åt kropp och sinne."


Maria har praktiserat yoga sedan 2012 med rötterna i Ashtanga och i Hatha yoga. Maria är certifierad Yoga alliance 200-hour Yoga teacher, utbildad hos Yogayama i Stockholm med Sara Granström som huvudlärare.


Maria har arbetat som yogalärare på studios och gym och hos idrottsföreningar.  Maria är också en passionerad hobbyryttare som utbildar i ryttaryoga och medverkar som yogainstruktör på rid-och yogaresor.


Maria har gjort fördjupnings-utbildning i pranayama hos Viveka Blom Nygren på Atmajyoti.

Alexandra

"För mig är varje stund på yogamattan unik. Här ges jag möjlighet att utforska och förädla, att öva tillit till processen och att möta mig själv i stunden - både mentalt och fysiskt. Yogan är ett fantastiskt system som aldrig lämnar mig ensam."


Alexandra har undervisat dansklasser och olika former av gruppträning i över tjugo år. Hon kom i kontakt med yogan för första gången 2000 och gick kort därefter flertalet yogalärarutbildningar i former som Vinyasa flow och Yinyoga.


2007 gick hon Atmajyotis yogalärarutbildning i Ashtanga yoga med Viveka Blom Nygren och Johanna Ljunggren som huvudlärare.


Under de senaste åren har Alexandra regelbundet fördjupat sin egen praktik och lärarroll för Kia Naddermier och Mysore Yoga Paris. 

 

Sabina

"Det är viktigt för mig att du på mina klasser känner dig välkommen precis i den form/kropp och det humör du har. Jag vill att du ska lämna yogan mjukare, lugnare, gladare och kanske med lite ömma muskler!"


Sabina är en mångsidig yogalärare som instruerat yoga sedan 2007 då hon gjorde sin utbildning på Atmajyoti i Ashtanga yoga. Numera är det dock Hahta yoga som är hennes kärlek.


Sabina har arbetat på många olika studios och gym, hos företag, haft PT-yoga, workshops och företagsevents. Sabina har även arbetat i många år med barn och tonårsyoga och yoga på vattnet på SUPbrädor.

 

Rose Marie

Rose Marie startade som konståkningstränare och har mer än 25 års erfarenhet av arbete som grupptränings-instruktör och personlig tränare och på gym och studios.


Rose Marie har undervisat i Ashtanga yoga i  snart 20 år och är en mycket erfaren och uppskattad instruktör.


Rose Marie genomför nu en fortsättningsutbildning inom Ashtanga yoga på Yogashala Stockholm. 

 

Anuschka

"Yoga är en vindlande väg inåt och har potential att läka själen och föra en hem.

Yoga asanas kan vara härligt, utmanande och nyttigt - för muskler, bindväv, nervsystem och hela den fysiska kroppen.

Yoga erbjuder verktyg för att kunna leva mer i emotionell balans. Yoga är en ingång till meditation - till stillhet, lugn och tillit."


Anuschka har undervisat yoga sedan 2014 och drev under sex år Nacka Yoga studio. 


Hon har en omfattande yogalärarutbildning bl.a;

Hathayoga, 500 RYT, Yogaworks

Yinyoga 300, Sarah Power nivå II/III

Karuna Training, 2 år Contemplative Psychology, Upaya Ltd

IFS therapy nivå I/II

Elin

Elin är bla diplomerad yogaledare för barn och har 26 års erfarenhet ifrån kommunikationsbranschen.


Idag arbetar hon bla med att coacha medarbetare och chefer inom olika branscher.


Elins intresse för barnyoga väcktes utifrån tanken att redan i tidig ålder börja med att skapa en plattform och verktyg för att hantera balansen mellan prestation och återhämtning för att skapa ett inre lugn, stärkt självkänsla, en bra värdegrund och tid för reflektion.